Tags

, , , ,

Lojalitet er noe du gjør deg fortjent til.

Ikke gjennom å fortelle alle hvilken fantastisk person du er eller hva du har oppnådd i din karriere.

Du oppnår lojalitet ved å gjøre noe godt for andre – gi dem rom til å vokse, vise dem tillit, stole på dem.

Du gjør deg fortjent til lojalitet ved å være den som tar risikoen for dine ansatte. Ved å stå opp for dem. Ved å skaffe dem det de trenger til å gjøre en god jobb, utvikle seg og trives. Ved å være der for dem når de trenger deg. Ved å hjelpe dem i å oppnå sine drømmer.

Det sies at headhuntere ikke forsøker å rekruttere fra Google. De ansatte er så lojale at selv en lønnsøkning på 50% ikke er interessant for dem.

Her er min historie:

For mange år siden, i min første lederstilling, så hadde jeg ansvar for en gjeng med utviklere/konsulenter. Jeg ble kjent med dem og hva de kunne. Ved medarbeidersamtalen så merker jeg at en av dem holder litt igjen.

Etter å ha opparbeidet meg litt tillit så tar vi en ny samtale hvor det viser seg at han brenner for ledelse, virkelig brenner.

“Men det må vi jo klare å ordne” sa jeg til ham. Skuffet ser han på meg og sier: “Jeg har ikke utdannelse eller erfaring innen ledelse” så retter han ryggen og blir stø i stemmen når han sier: “Jeg VET jeg ville blitt en god leder”.

Jeg sa: “Alt du trenger er lidenskapen”. Hvis du elsker det du arbeider med så blir du god.

For å gjøre en lang historie kort – jeg fikk ordnet det slik at firmaet finansierte BI på deltid og jeg ordnet det slik at han fikk lederoppgaver på jobb – enkle til å begynne med og mer kompliserte etterhvert. Han er en meget god leder idag.

Hver gang jeg har skiftet arbeidsgiver så tar han kontakt med meg og spør om han kan få jobbe i mitt lederteam.

DET er lojalitet!

Gjør det rette for dine ansatte, så vil du også kunne oppleve slik lojalitet. Det er aldri for sent til å gjøre det rette.

Og husk alltid Peter Druckers ord: Never push a loyal person to the point where they walk away and no longer give a damn!